Dekoration
Elektriske persienner – hvordan fungerer de?

Elektriske persienner – hvordan fungerer de?

Elektroniske persienner kan have nogle virkelig store fordele i forhold til alle andre typer persienner på markedet. De findes i en række forskellige materialer og kan endda køre på en forudindstillet timer, så dine persienner kan lukke automatisk for at beskytte visse rum mod sollys ved at lukke på bestemte tidspunkter af dagen, selvom du er på arbejde. Derudover tilbyder de en lille smule sikkerhed, når du er væk i en lang weekend, ved automatisk at åbne og lukke for at gøre indbrudstyve tror du er hjemme.

Elektroniske persienner gør åbning og lukning af persienner på høje vinduer også enkel og praktisk. Men præcis hvordan fungerer elektroniske persienner? Mens de grundlæggende funktioner i disse persienner er de samme, afhænger den nøjagtige måde, de fungerer på, hvilken type elektronisk persienne du beslutter dig for at få.

Alle elektroniske persienner har en intern motor, der er placeret øverst i skyggen. Det er inde i et hus, så motoren ikke vises. Ældre elektroniske persienner var nødvendige for at blive koblet hårdt ind i dine elektriske kredsløb af en professionel. I dag kan du dog vægmontere kontroller, der simpelthen tilsluttes en stikkontakt. Derefter skal du blot trykke på en knap, der enten hæver, sænker eller vipper blinde for at lade den rigtige mængde lys ind til dig. Nogle af disse nuancer leveres med en indbygget timer, som du kan forudindstille, ligesom du kan forudindstille din DVD til at optage dine yndlingsfilm eller shows, når du er væk hjemmefra. Den forudindstillede timer hæver eller sænker derefter persiennen, når den når den forudindstillede tid.

Fjernstyrede elektroniske persienner er også ekstremt populære. Disse persienner gør det nemt at åbne og lukke persienner til høje vinduer og er yderst nyttige for dem, der kan have svært ved at komme rundt eller nå op for at hæve og sænke en persienn. Fjernbetjenings elektroniske persienner fungerer normalt fra 40 til 50 fod væk fra persiennen, brug en batteridrevet betjening, og ligesom den tv-fjernbetjening peger du blot fjernbetjeningen mod sensoren for at åbne eller lukke persiennen. Fjernbetjeningsgardiner fungerer på forskellige batterier. Nogle bruger dobbelt-A, andre tredobbelt-A og andre bruger D-batterier.

Derudover kommer nogle fjernbetjeningsgardiner også med en adapter, så du kan tilslutte persiennen til dit elektriske system. At købe en elektrisk persienn med en lysnetadapter kan være en god idé, bare hvis dine batterier dør på et uhensigtsmæssigt tidspunkt, selvom mange af disse fjernstyrede blinds-batterier er designet til at vare to eller tre år. Eksperter anbefaler, at du har forskellige fjernbetjeninger til persienner i hvert værelse i dit hjem.

Mens elektroniske persienner kan være noget dyrere end andre typer persienner og vinduesbehandlinger, tilbyder de mange mennesker enkelhed og bekvemmelighed samt en margen for ekstra sikkerhed. Da disse persienner findes i en række forskellige stilarter og farver, kan de let passe og se godt ud i de fleste hjem. Bedst af alt er, at der ikke er ledninger, der kan forringe de blinde rene linjer eller udgøre en fare for små børn.

Skriv et svar